Rörfirma Nacka

Svenska Vvs Byrån AB – rörfirma Nacka

Kostnadseffektiva VVS-tjänster för dina behov

Söker du en rörfirma i Nacka? Vi på Svenska VVS Byrån är dedikerade till att hitta den perfekta lösningen för dina behov. Med över 20 års erfarenhet inom branschen ser vi fram emot att samarbeta med dig för att lösa dina VVS-problem på bästa möjliga sätt, med hänsyn till din budget. Vi är ett erfaret och professionellt team som står till tjänst för alla dina vattenrelaterade behov.

Kontakta oss redan idag för din personliga hjälp. Läs mer här om oss.

Rörfirma Nacka

Vilka vi är

Svenska VVS Byrån är ett erfaret VVS-företag. Vi grundar vår verksamhet på att tillhandahålla högkvalitativa tjänster till våra kunder till bra priser. Våra montörer är alla certifierade och vi följer branschregler och säkerhetsföreskrifter inom området för Säker Vatten.

Rörfirma Nacka

Vad vi gör

Med många års erfarenhet som rörläggare är vi snabba att agera och levererar alltid högkvalitativa resultat till rimliga priser när du behöver hjälp med VVS, badrum eller kök. Vi hjälper till med såväl små som stora arbeten, vår hjälp anpassas efter dina behov.

Rörfirma Nacka

VÅRA TJÄNSTER

Jour

Vi erbjuder dygnet runt-jour för alla dina VVS-behov. Vår jourtjänst är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan, så du kan alltid nå oss när du behöver akut hjälp.

Felsökning

Behöver du hjälp utan att veta vad problemet beror på? Läckande kranar, otäta rör eller felaktiga installationer kan bli dyra. Låt oss felsöka och identifiera felet åt dig. Vattenläckor är vanliga men är många gånger svåra att upptäcka. Ökad vattenförbrukning utan ökad användning kan tyda på läcka. Låt oss felsöka och identifiera problemet!

Renovering

Funktion är avgörande i badrum och kök där du tillbringar mycket tid. Vissa rum kan vara lämpliga för gör-det-själv-renoveringar, men inte ditt badrum. För badrum, kök och andra rum med VVS-armaturer är det bäst att anlita professionella rörmokare.

VVS-installation

Enklare installationer, så som byte av WC-stol, installation av diskmaskin och tining av frusna rör kan du vanligtvis genomföra på egen hand med grundläggande kunskaper och rätt bruksanvisning. Känner du dig osäker är det dock bäst att vända sig till en rörmokare.

För större projekt är det bäst att överlämna arbetet till proffs, eftersom felaktiga VVS-installationer kan bli kostsamma och tidskrävande. Exempel på sådana projekt inkluderar hemrenoveringar, flytt av VVS-armaturer, reparation av trasiga rör och installation av varmvattenberedare.

Värme

Din varmvattenberedare är en viktig VVS-apparat men blir ofta förbisedd. När den slutar fungera och du hamnar i en kall dusch, upptäcker du problemet. Behöver du hjälp med att byta eller installera en ny värmepump? Vi har expertis inom olika typer av värmepumpar, från luftvatten- till bergvärmepumpar.

Fördelar med att välja värmepump som energikälla inkluderar kostnadseffektivitet, bekvämlighet (värme och kyla) samt miljövänlighet. Värmepumpar har låga driftkostnader, är underhållsfria och har lång livslängd.

Svenska VVS Byrån AB

Utås 151, Husum
070-001 27 63
Rörfirma Nacka